Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god nyhet

 

En god nyhet sa kontaktsjuksköterskan

- Det finns inget att oroa sig över!

 

- Men jag var ju på utraljud och man

hittade ju bråck både här och där.

Husläkaren brydde sig inte. Så nu undrar jag

vad specialistmottagningen säger.

 

- Jag råkade träffa din urolog för en stund sedan

och hans enda kommentar var denna.

”Det kan och ska han glömma!”




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-18 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var ju bra
Det finns en mjuk harmoni i dikterna
som är skön
man ser det ljusa
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP