Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vacker ring. Bild Google.


VIGSEL

En så vacker vigsel mellan
kvinna och man.
Varför är pengar inblandad
i vigseln.
Det är många som inte vill
eller kan bli vigda för att
ekonomin är dålig och
vigseln gör ekonomin
ännu sämre.
Jag tycker att vigseln ska
vara gratis till alla.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-19 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos