Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Epilog till ångestdiktssviten.


BARA TILL LÅNS


Som att komma ur
cold turkey.
Vad det var
vet inte jag.
Som att gå på lina
över avgrund.
Har sjungit mig
igenom
tänkt på sol och värme
bad.
Sett filmer
som får skrattet
att skrattas.
Haft Ledisnsk
sommarturné
i mitt vardagsrum.
Skakat rumpan
haft kul i all
bräcklighet.
Knarkat d-vitamin.
Skrivit
så att jag kanske
förstår en dag.
I sinom tid.

Nu mår jag bra
låt det så förbli.
Jag älskar livet
så kopiöst.

Jag har redan
mist det
två gånger minst.
Det jag har nu
är bara till låns.
Åh Gud
låt mig förvalta
det väl!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar