Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blandning mellan verklighet och affirmationsprocess ...


Nu väntar kudden ...

... på att få ta mig på utmattning
för att föra mig in drömmarnas rike ...

Det där riket som 
av vakenvärldens varande
förmår att ta udden ...

Tänker mig
vackra drömmar
om en snar framtid med dig
min älskade
vilken är den som är ämnad för mig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-20 09:37



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Jag hoppas din
älskade läser
dina texter.
Sov gott
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP