Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

375. Olja



Guds viljas fotspår finns i världen
Guds svar till en ropande värld är
Om vi vill
Om vi vill ta emot olja
till våra facklor
på vår vandring genom livet
Och våra lampor skall lysa
och ge Gud ett ansikte
i smärtans och i kärlekens drag

Herren skall glädja sig
Han skall fröjda sig med jubel
och ta sin boning i oss
När brudgummen kommer
känner Han igen oss
och vi får följa Honom
in till bröllopsfesten




Fri vers av Maria T
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-20 17:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tycker mycket om denna Maria....ja...det är så det år....om vi vill!
2014-12-31

  Bibbi VIP
Amen!
2014-12-30

    ej medlem längre
Ja, det är klart att vi skall fylla på olja och förkovras i Guds famn för vi är ju hans barn, å han känner igen oss!
2014-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Matteus 25:1-13
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T