Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även känt som skit från mobilen, flödesskrivning och vardagsepisoder


Anteckningar II


I
barfotavandring längs isvägen:
försöker räkna varje kilometer 
men saltet fastnar
i alla tusentals skavsår
(när blev det vänstertrafik?) 

har trafikljusen vid övergångsstället gjort mig färgblind?

II
naturen avskyr tomrum
jag är känsloersättning
omvärlden försöker påminna mig
men att försvinna är alldeles för lätt

III
livet har förälskat sig i döden
döden saknar livet
kärleken väntar
tålamod är en dygd

IV
när allt äntligen är raderat
klistrar någon in den där jävla säkerhetskopian

V
jag sitter i en glänta
omgiven av skogsbränder
i min närhet finns inget syre
det enda jag kan tänka på är lågornas beröring 





Fri vers (Fri form) av Adam Andersson
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-20 23:28



Bookmark and Share


    Ebba D
Jag fastnade verkligen för detta:

"när allt äntligen är raderat
klistrar någon in den där jävla säkerhetskopian"



2015-01-04

  Respons VIP
Jag gillar dina metaforer!
2014-12-21

  onomatopoetisk
Fantastisk.
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson