Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fluga på väggen

 

 

jag har blivit

som en fluga på väggen

 

parasiten i rummet

minnessaken som tycks tynga era anklar

 

jag har blivit

tomrummet

-

där lever drömmen om

döden på fönsterbrädan

 

jag. fortsätter. upprepa. samma. mönster.

 

jag har blivit

ett konstant intag av

andras ord och handling

 

(läs: dina lögner och cigaretter)

 

allt är mitt i all passivitet

ad infinitum

 

du fattar inte, du kan inte se

att du har blivit

en värk i en hålighet

 

det är tur att jag finns

 

 




Fri vers (Fri form) av Adam Andersson
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-12 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson