Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde vi

 

 

nu syns bara revor 
 
av en förgången himmel 
 
 

våra blickar utplånade väggarna 
 
och tystade det som föregick allt  
 

 
hur kunde vi veta 
 
att bördig jord alltid förblöder 
 
utan himlens omsorg 
 
 
 
att viljestyrka erövrar 
 
tills bara självutplåning kvarstår 

 
 

hur kunde vi 




Fri vers av Adam Andersson
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-07 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson