Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelfängelset

 
 
inget vildljus 
i lysrörslabyrinten 
 
bara upplysning 
  
ingen best att dräpa  
men för många för att kunna urskilja   
att där är bara vi 
 
som bländar oss själva 
med omdirigerade strålar  
 
bara jag 
som letar efter dig 
med flimrande ficklampa 
 
- 
 
där går någon 
i ett sprucket glaslandskap 
 
ögon röda som på fotografi 
 
 
en surrande svärta i luften




Fri vers av Adam Andersson
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-14 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson