Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potentialiteter

 

 

Tiden vänder den inredda världen

utom och inom räckhåll


 

Universums expansion –

sträckbänken och entropins löften

 

En njutbar svärta som slog över

från en ljuvligt omslutande omedvetenhet



Till en närvarande, bländande verklighet som

strålade ihjäl de kosmiska lagarnas tydliga strukturer

och förvrängde nebulosornas omöjliga mönster

-

Potentialiteterna som inte kvarstod

-

Tiden vände den inredda världen utom räckhåll

Tusentals polerade fönster att se och ta emot smärta igenom




Fri vers (Fri form) av Adam Andersson
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-10-29 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson