Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL TILL ER ALLA <3

 

Vill här med önska er en fin Jul.
Med värme och gemenskap, med kärlek och empati till varandra och andra.
Var rädda om er och era nära.

En julkram och jag älskar er <3

GOD JUL




Fri vers av Angel of love
Läst 421 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-12-21 07:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar dig <3
God Jul vackra kvinna
2014-12-23

  Fem hjärtan VIP
God Jul önskar jag dig! <3
2014-12-23

  Connie
God jul och STOR JULKRAM till dig min vän <3
2014-12-23

  Johan-70
Varm kram till dig och din familj, må ni få en alldeles underbar helg.
Kram
2014-12-22

  Solitaire VIP
Julkram till dig!
2014-12-22

    Dan Myrbeck
GOD JUL och KRAM!
2014-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej också allt gott...och alla andra...
2014-12-22

  Ole Sunnerfjell
God Jul till dig också och låt den varma, förlåtande och hänsynsfulla poesin ta över stunder av lyriska inslag
2014-12-22

  TT
God Jul till dig också!
2014-12-22

    ej medlem längre
Julkramar till dig också!!
2014-12-21

  Rise Little One
God Jul till dig med vännen <3
2014-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en julkram tillbaka!
2014-12-21

    ej medlem längre
God jul till dig med! =D
2014-12-21

  Lars Hedlin
LOVE YOU TOO MY FRIEND! :)
MERRY CHRISTMAS
AND HAPPY NEW YEAR
<3 <3 <3
2014-12-21

  louisegirl
Detsamma till dig min vän <3 kram
2014-12-21

    Birgersdotter VIP
Julkramar tillbaka till dig från mig
2014-12-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Önskar dig detsamma! Tack för din omtanke om oss alla!
2014-12-21

    ej medlem längre
Detsamma!!!!
2014-12-21

  stig wikman
ÖNSKAR
DIG DETSAMMA
MED VARMA KRAMAR
FRÅN ETT
SNÖFRITT DALARNA.
2014-12-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Det samma önskar jag dig och din familj, min fina vän!
2014-12-21

  the apache kid VIP
God Jul till dig och dina! Best wishes to you and yours for a Very Merry Christmas,
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love