Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtans blåa blomma

Blåklockan i min bukett
aldrig på den jag kan se mig mätt
den är så underbar, vacker, skir och nätt...

Ända in i oktober kunde jag på en äng plocka den
den hade stått emot regn och kyla vilken stark vän
och i november fanns den kvar än...

Då kom det på en ödetomt upp en ny stängel
var vecka och lyste emot mig som en ljuv ängel
nå´n sa att jag var ju en bängel...

Som den stal
men jag hade inget annat val
jag till den drogs blev helt förförd
när den mot just mig bocka, pocka och locka...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-22 00:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket :)
2014-12-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, blommorna har blommat länge i år...svårt att så emot skönheten...
2014-12-22

  ULJO
Vackert skaldat om längtans blåa blomma
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt