Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en enda gång till jag ber...

Vänjer man sig mot saknaden någon gång
eller kommer den alltid att rinna på då
inom en som en tröstlös tom sång
men man tar ett andetag och ett till
och går vidare och tycker det
är verkligen konstigt
att man inte går vill
eller bara stannar av
och till slut blir totalt still...

Att man klarar av att vara så bara
fungera som om allt var som förr
inte som nu när man bara ser en stängd dörr
men skrattet som för pärlade glatt
i halsen sig nu har satt sig fast
man tar sig själv i kragen
fastän man känner sig matt
för man hoppas så klart efter nästa natt
att en ny dag
skall komma med glädjen
åtminstone ett tag
så man liksom förr
kunde få skratta av hjärtans lust
inte alls känna av svärtan i sitt bröst...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2014-12-22 01:03



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Tänkvärd Text
Man Lever på Hoppet
önskar att Skratten
och Glädjen kommer**Kram
2014-12-24

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfull, innerlig och välskriven text.
2014-12-23

  Lars Hedlin
En mycket bra text
2014-12-23

  lodjuret/seglare VIP
En text att känna igen sig i och som sådan ett slags tröst i att även en möjligt annan själ även den stundom är "där" och dessutom förmår att sätta ord på sådana känslor. Texten förtjänar därför också sina trenne rosenbuskar samt en flätad korg vinteräpplen.
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt