Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt damm

Mitt damm är slott och borgar,

som jag blåser åt helvete.

Alla som bor i mitt damm,

är värda mindre än luft.

De går sönder i små bitar,

deras lemmar sprids med vinden.

Jag är inte diktator eller kung,

bara en som blåser damm åt helvete.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-22 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M