Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta steg

sakta steg tar man försiktigare allteftersom
man vill ju inte falla
vill inte knyckla till de gamla knäna
men
sakta närmar man sig stranden
0hhh
jag vill stanna bada simma segla
vara hitom horisont
inte
se mig bortom




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-22 19:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ett steg i sänder... känns igen :)
2015-01-07

    ej medlem längre
vara hitom horisont
inte
se mig bortom

Fint. Känner ett vemod i denna text. Mycket vackert.
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP