Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar kring högtidsdagar


Jag undrar

God jul
Gott nytt år
God chanucka
Glad påsk
glad midsommar
Grattis på födelsedagen
grattis på namsdagen
god himmelsfärdsdag
glad halloween
glad alla hjärtans dag

jag undrar:


får man inte ha det gott och vara glad,
resten av årets dagar?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-23 13:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland undrar man..men att önska någon gott är ju aldrig fel..kram
2014-12-28

  Teresia Ridell
Mm...jodå..fast lite mer mass-glad och god..ska man kanske va så här i dessa dagar:)
2014-12-23

    ej medlem längre
Ja nog verkar det konstigt med alla dessa "God.." hälsningar. Men visst får man vara glad när som helst och av vilken anledning som helst!
God Jul finaste poetvännen!

2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP