Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vackra stjärnan hemma hos MaRit.


STJÄRNOR

Det räcker inte till att det finns
stjärnor på himlen.
På jorden tänds alla julstjärnor.
På himlen blinkar stjärnor så
kalla i natten.
I hemmen lyser julstjärnorna
så vackra inne i hemmets
värme.
Julstjärnor som tindrar.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-24 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos