Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen jag lärde mig vad kärlek var

När man planerar storslagna saker
men ändå kommer vara lycklig och tillfreds
bara man får vakna upp bredvid personen.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-25 03:23



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Väldigt snyggt förmedlat
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed