Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han som var så snygg/ osv

du som sa att vi var soulmates
jag som knulla dig hejdå

du som mindes sommarnätter
när jag bara var 12 år

och så allt där emellan
obetydligt skit

och nu när jag har blivit äldre
vet jag vad det kunde bli

fan jag trodde jag var gammal

fan jag trodde det var vi

fan så helvetes förblindad
redan när jag var 12 år




Fri vers av Katja-
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-26 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-