Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torsdag

Det finns inte nog med luft på månen
det är inte alls som det ser ut

vi kanske kan vrida tillbaka tiden
och leva på allt det vi hyrt

fan du är så jävla snygg
lockig är du också

du ser ut som håkan,
vet du det?

helvete så fel.

men alltså fuck this shit
vi drar

vi drar ihop bensin på vägen

du är söt och jag är söt
och kanske är det meningen

att man ska vara så sjukt disträ och bara kasta allt
och gå




Fri vers av Katja-
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-25 23:37



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbart skrivet!
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-