Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär lek

Kärlek, kär lek
Kär lek som kan vara så het
Kär lek som sårar mest
Kär lek som sårar flest
Kär lek där alla glömmer
Kär lek där alla drömmer
En kär lek för oss i livet
En lek för alla att ta för givet




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2014-12-26 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP