Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011


M

Dina ögon
allt det där som genomtränger mig
som låser mig ute
från mig själv

och din doft alla de sekunder
som aldrig borde tagit slut
alla ord som tomma ark
alla de som bränner hål i mig

Du ser rakt igenom mig
och går jag inte nu så
går jag aldrig

bara en stund till
innan himlen ändrar färg




Fri vers av Katja-
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-26 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-