Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge och att få i jul

Från Honom till Henne:

Var vill du ha
din julklapp i år?

Årets julbak
var det godaste
jag smakat!

Jag har ett paket
som du gärna får
klämma på
- innan du öppnar

Hoppas att du gillar
hårda paket
för det vill jag gärna
ge dej

Från Henne till Honom:

Kom, nu har jag
bullat upp!

Kom så får du smaka

- kladdkaka...


Nu när det är klart
med alla baken
låt oss sätta
ljuset
in i
staken




Fri vers (Modernistisk dikt) av Stigi Skog
Läst 207 gånger
Publicerad 2014-12-26 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog