Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattlig brevvän sökes del I


04:11


lugna mitt hjärta
slå
sov i det sorgsna

sök i det dolda

drick av det svarta

förbli av ett eko

skrik för att finna

lugna mitt hjärta

som av natten
brinn




Fri vers (Fri form) av Adam Andersson
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-27 04:11



Bookmark and Share


  Respons VIP
Som en vagg- eller tröstvisa. Enkel bunden och fin.
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson