Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografen



Han ropade Omelett!
Åt andra.

Medans hans eget liv

Var upp som en Sol
Och
Ned som en Pannkaka.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-28 11:11



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Tyvärr vet jag hur han mår,
fotografen!

Snyggt fångat tycker jag!
2014-12-30

  Respons VIP
Fyndigt och träffande!
2014-12-30

    ej medlem längre
Bravo!
2014-12-29

  Valter Örn VIP
Omelett lät glatt och lätt;
medan livet stod sig slätt

Ingen HappyPancake där...

2014-12-28

  i af apa
du kan du!
skapa bilder...
2014-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Gillar kontrasterna mellan omelett och pannkaka!
2014-12-28

  Mats Edin VIP
:))
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP