Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimfrusen

Jag frågar dig, kalla midvinternatt
I den mörkaste timmen
Långt från fester, dans och skratt
Hur skapas de finaste rimmen?
Diamantglitter på strå och sten
Spröda juveler i nymånens sken
Jag önskar den gåvan var min, men
Kylan som ger förfiningen
Ack nej, jag behärskar inte den
Jag är våren och sunnanvinden
Jag är lärkan som spelar i linden
Jag går nu, sen kommer jag tillbaka
Med Vårdagjämning, med Beltanevaka
Med vårsol som värmer kinden




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-28 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP