Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till slut efter tankar o tid ... o en knuff på vägen av Cris så satt allt på sin rätta plats !


Kyssens magi

Jag är
svindlande förtjust
till kyssens magi

Den elektromagnetiska
sammanföring
av två ihop

Så totalt tilldragna
av varandras
själar

Att det inte finns
något annat
att förena dom

Med rätt styrka
än kyssens
sprakande gnista

Inget annat
räcker till
elektromagiskt




Fri vers av Jack_iX
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-04-08 11:42



Bookmark and Share


  Cris
Ja men det blev ju elektromagiskt till slut.
Snygg form ...nu kommer orden till sin rätt
känslan också...
2006-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX