Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del säger jaha det är där. Men jag bor ju här jag.


Att inte komma hem igen.

Hur kan man va så känslokall.
När människor dör efter olika fall.
Ett flygplan har störtat med många ombord.
Det är så tragiskt jag finner ej ord.

På en färja det brinner.
De räddar så många de hinner.
Det som försvårar är röken samt dåligt väder.
Vilket trauma att vara ombord, jag saknar ord.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-29 12:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
Tänka på och
göra mer för andra
åt det hållet vandra!
Tack för Dina ord!


2014-12-29

    Lars J
3 miljoner på flykt från sina hem i Syrien också, vi har det bra här i Sverige, tack för en dikt som inte bara handlar om kärlek och självupptagna poeter ;-)
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP