Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klot

Jag låter mig absorberas,

av klotet som följer mig,

och i klotet är jag oförgörbar.

I tanken är klotet perfekt,

och hur litet som helst,

men från insidan är den enorm.

Med all min svaghet inuti ett klot,

är min olycka formlös,

och meningslös i sin ensamhet.

Ingen kan se mig i mitt klot,

det är min förbannelse,

i tanken är klotet perfekt.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-30 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M