Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#bagsundereyes orkar inte tänka på rytm eller helhet. Tack för att Du alltid är vaken i en smärtsam trötthet.


Miss Lifecoach


Du är tystnad jag kysser
härligt blodiga
läppar som gått sönder
av en frihet

Du är kärlek eller döden
blanka sidors
bitterljuva längtan
mellan gryningstider

Jag är försoning eller glömska
i den långa natten

Du är ömkan jag binder
behagligt förbjudna
händer som spruckit
av en sanning

Är jag skrattet eller allvaret
då vi leker kurragömma
med timmarna?

Är du budbäraren eller härskarinnan
då vi spelar solitaire
i mörkret?

Kan jag vara gudomlig
då dina ögon vet allt?




Fri vers (Fri form) av Adam Andersson
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-30 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson