Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright


Nyårsönskan!

Nu klämtar en klocka -
för gångna tider, ett år
är förbi och nu väntar
ett nytt…

Vad tiden skall ge och
har i sitt sköte kan
ingen förstå ens anat
och sett….

Vi önskar så mycket
men styr över lite -
vi vill o vi tror vi allting
kan få….

Men det som är bäst
och mest vore oss
givet, är stöd vi behöver
när nöd kommer på….




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-31 19:42



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vacker bild och vackra sanna ord *tack*
Gott Nytt /kram
2015-01-03

    Lena Söderkvist VIP
Det är sant, varje ord.
Ha ett bra år!

2015-01-02

  Lars Hedlin
Mycket vackra tankar!
2015-01-01

  Änglaögon
Vacker nyårspoesi med många tankar inför det kommande året. Gott nytt år till dig och dina kära.
2015-01-01

  Palett
Fina tankar inför det nya året.
2015-01-01

  Ronny Berk
så fint i foto och poesi, ja !
2014-12-31

  Ronny Berk
så fint i foto och poesi, ja !
2014-12-31

  stig wikman
FINT LINDHA.

Å GOTT NYTT ÅR PÅ DEJ .
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson