Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ton från himlen




När morgonstjärnan tänds
och dagen gryr
låt mitt hjärta vändas mot Gud
i ordets ljus
i trons ljus
så jag kan se in
i det gåtfulla lidandet
Se att det finns ett ljus
som lyser in i världens nöd
Höra att det finns en ton
från himlen
som tränger igenom
världens buller
En ton så silverklar


Gott Nytt År






Fri vers av Maria T
Läst 369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-01 14:26



Bookmark and Share


  walborg
Innerligt tack för denna fina nyårshälsning som jag såg först nu.
2015-01-25

    prima donna
Älskar slutraderna...höra att det finns en ton osv
2015-01-04

    Annika J
Din dikt visar att när hjärtat vänds mot Gud då får jag en ny insikt.En hoppfull dikt!
2015-01-03

  aol
Vackert ömt strålar din dikt ut över världen,
2015-01-01

    ej medlem längre
Ja, det finns ett ljus som inte är som dådet vanliga...
2015-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text!
Väcker tankar och känslor.
2015-01-01

  M M Mannheim VIP
Silverklart som dina ord!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T