Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supernova

Jag önskar jag kunde
trä på honom lögnerna han sa
och se om han får plats
för han gör mig galen
han är som sättet
jag vill skriva poesi på

Som en exploderande stjärna
fast lika skör som litium
sväljer stoltheten igen
vad var det du sa?




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-02 03:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
o du skriver ändå synnerligen supernovligt bra
2015-02-26

    Jim Friberg VIP
Så fin känsla.
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP