Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur meningslösheten


När jag skriver mig ur meningslösheten
lossnar tangenten
till allas förtret och allt blir nollor,
liksom du och jag.
Liksom alla en dag, i någons öga.

När jag skriver mig ur meningslösheten
rusar planeten
vidare till all harm och lycka,
och vi må tycka,
vad vi vill.
Klotet står inte still, under tiden.

Tiden är framliden, kaffet surt.

När jag skriver mig ur meningslösheten.




Fri vers av Janjohan
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-02 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan