Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'När vi möter och känner men inte gör något åt saken....


Där skriften talar...

Här vågar jag be min skrift och mitt inre barn beträda marken jag länge gått vilsen i. Med mina alltjämt varma och kärleksfulla gärningar. Så lärde jag mig först sätta ord på mina känslor. Men nu först klär min nakenhet av sig. och står helt obeväpnat inför kärleken. Ska jag våga öppna mig och ställa min inför dig och viska ditt namn till ekot som gav dig ett ansikte i mina svar tillbaka.Eller kommer det visa sig långt därefter att du i mig och jag i dig mötte varandras blickar utan att se varandras själar.




Fri vers (Fri form) av Daniel lindqvist
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-03 01:58



Bookmark and Share


  Ess VIP
wow; "... och viska ditt namn till ekot som gav dig ett ansikte i mina svar tillbaka."
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist