Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6/8 - 5/8


Badpensionat - en drömraga

 

Fast min hand var sönder

fick jag vara med

snacka häst med bönder

fika med besked

 

Det var rätt besvärligt

jag åt bara fisk

ändå lite härligt

var jag riktigt frisk?

 

När det skulle strykas

då föll handen av

dög den till att dykas

med uti ett hav?

 

Damerna var glada

jag fick köra bil

så de kunde bada

dricka vin i stil




Bunden vers av Nanna X
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-04 07:51



Bookmark and Share


  Veven
snyggt och tokigt
2015-01-04

  lodjuret/seglare VIP
En alldeles utmärkt text, den utmärker sig så gott som någon.
2015-01-04

    prima donna
Dråplig dröm :) undrar om du hade legat på handen så den somnat? Det hade den gjort för mig en gång och jag drömde mycket märkligt och otäckt
2015-01-04

  Stefan Albrektsson
Fika fisk och snacka häst? Fast du fick ju inget rödtjut på det!?! Jobbigt när händerna faller av... tur att det bara var en dröm. Surrealistiskt!
2015-01-04

  Stefan Höglund
humor bra flyt i texten.
2015-01-04

  i af apa
bättre bara äta fisk
så man kan snacka
häst...
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X