Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kära. Bild Google


EN STUND I EN NY DAG

Tänker på dig sent på natten.
Tankarna om vår kärlek.
Stjärnor på himlavalvet.
Stjärnorna tindrar natten lång.
Sömnen känns långt borta
i mina varma kärlekstankar
och känslor till dig.
Inget annat har varit levnadsvärt
idag bara stunden med dig och
våran datorstund idag.
I tre timmar var det en vacker
stund för oss båda.
Vi som älskar dator arbete.
Redan i femårs åldern så
önskade jag mig en dator som
liknade en kristall glasboll.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-04 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos