Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dyra frimärken. Bild Google


FRIMÄRKEN

Frimärken hur mycket ska det
höjas i pris?
Redan i flera år har jag fått vykort
som folk ringer på dörren och ger
mig vykort utan frimärke.
Det finns folk som slutat att skriva
för frimärken är för dyra.
Någonstans ska det finnas ett stopp.
Dyrare en så här får ett frimärke
inte bli.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-04 11:09



Bookmark and Share


  Daniela I
Vet inte hur dyra frimärken är i Sverige, men håller med 80 cent för ett är ganska mycket. Fint skrivet.
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos