Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick



Jag gick förbi bilen
där du satt i din babystol
Din blick mötte min
Ditt ansikte sken upp
pch strålade mot mig
Du lyfte ditt lilla pekfinger
och pekade på mig

Lilla gudaskapelse
Ett ögonblick
i fullkomlig harmoni
Ack att jag kunde få svara
på Guds tilltal
få hjälpa till
att ge dig en ren jord
att leka på




Fri vers av Maria T
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-04 14:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2015-02-05

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
O, så fint och berörande...jag vill också hjälpa till...
2015-01-05

    ej medlem längre
Ja, va fint
,
2015-01-04

  walborg
Innerligt gott att få läsa
2015-01-04

  Daniel lindqvist
Så fin!!!!
2015-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T