Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Based on a true story. Typ.


Jag vill ligga, säger du.

\"Jag vill ligga\", säger du.
Okej. Kom hit kom hit kom hit då.
Det är ju inte som att jag har
något bättre för mig för tillfället,
och visst har jag en inneboende önskan
att vara dig till lags. Så kom hit då,

för om du knullar lika underbart som
du skrattar kanske jag till och med
låter dig sova över, och på morgonen
kan jag betrakta din sovande gestalt
en stund innan jag biter dig i örsnibben
för att väcka dig. Viskar ditt namn.
Minns, medan du öppnar dina ögon, dina
händer på min kropp natten innan. Allt
jag gör nu för tiden är ändå att upprepa
mig, så kom hit och gjut i mig nya
upplevelser och känslor, nya förnimmelser
och nya riktlinjer att hålla mig till.

Du kan låtsas att du älskar mig?
Det var ett påstående och inte en fråga.
Du kan låtsas att du älskar mig,
och jag, jag kan låtsas att jag går på det.




Fri vers av Liv Sol
Läst 788 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-08 20:56



Bookmark and Share


  sotlugg
läste den precis på sockerdricka
jag känner igen mig
2006-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Liv Sol
Liv Sol