Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*ARTHUR får nu bo med Kära Djurvänner Hunden följde med Michael Lindnord Multisport lag i Ecuador i 6 dagar under svåra utmaningar Amazonas regnskog.Läs på You Tube


*HJÄLTE*HUNDEN*ARTHUR*




*HJÄLTE*HUNDEN*ARTHUR


ÖRNSKÖLDSVIK*S GUDINNA

Värnar om

HJÄLTE HUNDEN ARTHUR*S

Hälsa Välfärd

På Livets

Äventyr

i Sverige

*LYCKA*TILL
*VÄLKOMMEN TILL OSS
*DU ÄR GULD VÄRD

6/1-15 Av*I.Åberg
































Fri vers av Irene Åberg
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-06 12:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg