Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärntydarna




Det finns en längtan
efter det Gudomliga
Stjärntydarna forskade i stjärnorna
De fick se ett tecken gå upp
ett Gudomligt tecken
en stjärna som ledde till Betlehem
De fisk se tecknet i krubban
det Gudomliga
Stjärntydarna blev mycket glada
De böjde knä och hyllade Barnet

Må också vi få se
det Gudomliga tecknet
så att Herrens härlighet
kan sprida sitt ljus
över vår mörka värld
Det ljus som strålar
från Kristi ansikte




Fri vers av Maria T
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-06 13:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar4 dikt som lyser upp mitt hjärta.

2015-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ett behövligt ljus...fint skrivet...
2015-01-06

  walborg
Innerligt tack för bön
2015-01-06

    ej medlem längre
Ja, det får du se om du beder för det!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T