Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min himmel

Du är min himmel
en skönhet svår att förstå
du kan vara mitt helvete
och ändå bestå
när våra kroppar blir en
i din värme jag slukas in
när dina ord bara är till mig
som säger
lyft till himmelen med mig




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-06 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP