Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är idag jag ska gå vidare


i den nedlagda kiosken
hänger tidningslöp
från tjugohundratre

en annan tid
bor runt hörnet

bara för idag
struntar jag i klockor
och busstidtabeller
jag fortsätter bara gå

tids nog
kommer jag fram




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-01-06 23:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
En skön och bra inställning!
2015-07-22

  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2015-01-07

    eva m h
Härlig tidlös dikt!
2015-01-07

  Ronny Berk
god poesi som bejakar tidlösheten, ja !
2015-01-07

  Henrik Krantz
gillar den här. "nedlagda kiosken"... börja tänka på svunna dagar.
2015-01-06

  träsnidaren
Lekfullhet och alvar i perfekt kombination. Mycket snyggt fångat.
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP