Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Likt Afrodite





treat me
like a goddess


and I
show you
that I am




all the
way




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-07 15:53



Bookmark and Share


  älvdans
underbart .... läser om och om igen :)
2015-01-13

  the apache kid VIP
Mycket Vacker

2015-01-09

  Lars Hedlin
Helt enkelt underbar.....It is all that you are :)
2015-01-08

  ULJO
Mycket känsla
2015-01-07

    ej medlem längre
Så få ord...men så mycket känsla i varje bokstav!

2015-01-07

    Dan Myrbeck
Klokt och tänkvärt!
2015-01-07

  KYREUS of Sweden
Exquisite!
Pure delight
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell