Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katarsis i hamn

Fångar ord i flykten och betvingar dom med mening
Hjärtat slår upp sin port och når sin rening

Måtte sinnet vila och nå sin frid
Katarsis i livets strid

I din famn
När jag når i hamn




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-07 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP