Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där inte vännen fanns.

Jag har räckt färdigt min händer för att du aldrig mer ska stjäla mina fingrar.
Så varför gråter då krokodilen i trolösa tårars tecken.Och hur kan jag förmå att fortfarande krama bilden av dig som en vän. När egentligen sanningen visar och illustrerar en Gam med sitt byte i sin käft .
Ja där är Verkligen falska råd dyra och där ertappade man inte bara sin egna sanningar.. Utom även ansikten som man läser i deras sorglösa beteende.Där gick dom förlorad i sin egna girighet,Som att deras in hysta ensamrätt gav inviter för vilseledda svåra val. När din vän som blev till fiende gick sig förlorande. Och där vi alla döljer alla våra vägar som vi besjälar i vår vandringar. Genom det som kan vara det grådaskiga som kallas vänskap.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-08 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist