Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken hud

Blottad naken hud , len , längtande ...

Kom värme , kom sol smek mig på vackraste vis...

Beröringslängtan av välbehag ...

En ivrig hand , utforskar ivrigt , längtans stund ...

Kittlande känslor , virvelvindar i sommar natten...

Blomster flickan stående i bäckens porlande flöde...

Kom låt oss dansa, Kom låt oss leka , utanför gränslandets märkliga ramar...

Frihet , wild spirit , djuriskt ....... levande...

Kärlekens alla former , njut av alltet ...

Öppen blick, tar in möjlighetens matande hand ...

Seså kom till bords å ta del av måltidens mättande känsla...

Blottad naken hud, len , längtande...

Kom då sol, kom då värme ...




Övriga genrer av älvdans
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-08 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt, allt detta, och mer därtill.. som en skimrande pärla!!
2015-01-12

  Peter Olausson VIP
kom sol, kom värme, kom närhet och kärlek - en dikt att bara säga ja till!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans