Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humleblomster




Jag hör morgonens viskande röst
Lite trevande i försiktighet

För att plötsligt ryta till
Å väcka mig till verklighet

Upp å hoppa ditt lilla humleblomster
Ta del av livets söta honungskaramell


Idag vankas möjligheten
Att ta ett framtidens stora kliv

I nektarsaftens yppiga känslighet

Törstande
Längtande

Till honungskaramellens
Sötande begär




Fri vers av älvdans
Läst 364 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-20 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark skiftning i denna, fint fångat.
2015-01-20

    ej medlem längre
Varje dag bjuder på sina blomster....vackra eller fulla av taggar.
Fint skrivet.
2015-01-20

  Lars Hedlin
Den här tycker jag mycket om! :)
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans