Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Ropar efter mitt hjärtats tydliga svar
Spetsar mina lyssningarnas förmåga

Eko smärtsamt ljuder från mitt hjärtats ömtålighet
Likt ett vitt kalkputsat väntrummets ödets sal

Kärleksförlustens tomhets känsla
Griper tag i utanförskapets mäktighet

Det är som om den sakta sinat bort
Den där kärleksbrunnens törstsläckande hemlighet

Brustna länkar i tankeföreställningarnas möjlighet
Motorhaveri i kärlekspumpens nödvändighet

Vill känna så nära tätt inpå i verklighet
Men eko fortsätter smärtsamt ljuda

I mitt hjärtats ömtåliga
Väntrummets ödets sal









Fri vers av älvdans
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-21 06:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starka, längtansfulla ord. Fint !
2015-01-21

    Dan Myrbeck
Berörande, bra
2015-01-21

    ej medlem längre
Bra!
2015-01-21

    ej medlem längre
Hudlöst naket. Ord som borrar sig in i känslorna.
2015-01-21

  Lars Hedlin
Så starkt i vaken rå nakenhet som skalas av bit för bit..Tycker mycket om din dikt ;) kram <3
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans